AeroSleep Matras voor babybed Essential B 60 x L 120 cm n°3 Beschikbaar

Creëer een veilige en gezonde slaapomgeving met het Essential-pakket van Aerosleep. Je kindje geniet een goede rugondersteuning, een optimale hygiëne, kan veilig ademen en goed doorslapen. En dat tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Essential is een soepele, veerkrachtige polyetherschuimmatras die de rug goed ondersteunt. De matras dankt zijn grote luchtdoorlaatbaarheid aan de matrasbeschermer met bekende  3D-honinggraatstructuur. Die garandeert een  vrije ademhaling en regelt  warmte en  vochtafvoer, waardoor je kindje minder kans loopt om oververhit te raken. Door de ventilatie onder je baby's lijfje wordt vochtige lucht afgevoerd en vervangen door verse lucht. Zo vermijdt AeroSleep  schimmelvorming. Naast goed ademen en een veilige temperatuur ligt je kindje dus ook altijd droog. Zo wordt huidirritatie of vroegtijdig wakker worden voorkomen.

De matrashoes en matrasbeschermer zijn machinewasbaar op 60 °C, waardoor bacteriën en allergenen geen kans maken. De matraskern draagt het Certipur-label, de matrashoes is Oeko-Tex-gecertificeerd.

Het matrasje voor babybed meet B 60 x L 120 cm.